Over ons

Best of Both!

In 2022 hebben British Car Centre Baarn en Hartendorp de krachten, kennis, medewerkers en liefde voor leuke auto’s gebundeld en is British Car Centre Hartendorp een feit!

British Car Centre Hartendorp aan de Baarnsche dijk 7 in Baarn is hét autobedrijf waar de liefhebbers van Britse hedendaagse auto’s en klassiekers komen voor reparatie en onderhoud. Wij hebben een prachtige showroom op twee verdiepingen waar wij een wisselende voorraad met hedendaagse occasions en Britse klassiekers hebben.

Wij nodigen u van harte uit om eens bij ons binnen te komen kijken.

Ons team
Edwin Hartendorp

Eigenaar
APK Keurmeester

Jurriaan Hartendorp

Eigenaar
APK Keurmeester

Vincent Jabroer

Chef werkplaats
Restaurateur

Kevin Lodder

1e monteur
APK Keurmeester

Nico Commu

Handyman

Alexandra Hartendorp

Administratie
Sales Support

Aftersales
Magazijn

View details
Green Hartendorp

Bedrijfshond
Gastheer

Historie

British Car Centre Baarn

‘British Car Centre Baarn’ is in 1993 door Onno Stevens overgenomen van de grondlegger Jaap de Ruiter (toen al subdealer van de Rover en Jaguar dealer Kimman in Amersfoort). Het bedrijf is zich verder gaan specialiseren in Land Rover, Jaguar, MG-Rover en de ”nieuwe” Mini. Het bedrijf was tot 1998 gevestigd in het centrum van Baarn met een kleine werkplaats en showroom. In 1998 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie waar het vanaf 1 oktober 2022 officieel wordt voortgezet onder de nieuwe naam ‘British Car Centre Hartendorp’

Autobedrijf Hartendorp

Hartendorp bestaat in 2022 ruim 41 jaar en is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is in 1981 gestart met alleen een werkplaats. Zoals medeoprichter Jaap Hartendorp toen al zei: “een uitstekende werkplaats is de basis voor elk autobedrijf“. Onder de bezielende leiding van Edwin Hartendorp treft u deze filosofie vandaag de dag nog steeds aan en zoon Jurriaan Hartendorp staat in de startblokken om deze prachtige zaak over te nemen. Kortom een echt familiebedrijf met een meer dan enthousiast team medewerkers.